Нови сателитни снимки, направени в понеделник, потвърждават, че Русия отново струпва войски и военно

...
Нови сателитни снимки, направени в понеделник, потвърждават, че Русия отново струпва войски и военно
Коментари Харесай

Politico: Сателит показва как Русия струпва войски край Украйна

Нови сателитни фотоси, направени в понеделник, потвърждават, че Русия още веднъж струпва войски и военно съоръжение на границата с Украйна след огромната концетрация на сили тази пролет, пише Politico, представено от Агенция Фокус.

Новите фотоси, направени от  и споделени с Politico, показват натрупване на бронирани елементи, танкове и самоходна артилерия, заедно със сухопътни войски, струпващи покрай съветския град Елня край границата с Беларус. Частите, които започнаха да се придвижват в края на септември от други райони на Русия, където нормално са основани, включват елитната 1-ва гвардейска танкова войска.

Междувременно нов разбор на Jane’s разкрива, че оборудването от 4-та танкова дивизия на Русия е преместено в райони към Брянск и Курск покрай северната граница на Украйна. Частите са оборудвани с съществени бойни танкове Т-80У и самоходна артилерия.

В района са видяни и детайли от 1-ва гвардейска танкова войска. Армията „ е проектирана да организира интервенции на всяко равнище на борба от битка с бунтовници до механизирана война “, се споделя в разбора на Jane’s „ Обикновено тя е първата, която получава най-новото съоръжение и също по този начин се преглежда като съществена групировка за тестване на ново съоръжение и тактики “.

Разгръщането „ бележи ясно отклоняване от общоприетия модел на образование на 1-ва гвардейска танкова войска “, което нормално се организира към Москва, посочва Jane’s.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР